A foci kapusok kulcsfontosságú szereplők egy csapatban. Ők a védőcsapat horgonyai, amelyek ellenfeleik támadása ellen védenek. Ezen a pozíción játszva biztosítani kell, hogy készen állsz a csapat védelmére az összes agresszió ellen.
Az előkészítéshez a megfelelő eszközökre vagy eszközökre van szüksége. Minden mérkőzésen vigyáznia kell a kesztyű viselésére. A futballkesztyűnek kissé nagyobbnak kell lennie, mint a tényleges mérete. Ujjainak nem szabad összefonódni a kesztyűnél. A kezeknek és az ujjaiknak szabadon kell mozogniuk, miközben a mezőn vannak.

Természetesen minden kapus keze eltér, tehát a futballkesztyű kiválasztásakor szánjon rá időt, hogy megfelelően megválaszthassa, melyik megfelel Önnek. A méretváltozás enyhe különbség, gyártónként gyakran eltérő. Itt összehasonlíthatja őket:
• https://www.r-gol.com/en/goalkeeper-gloves.html
• https://www.r-gol.com/en/reusch-gloves.html
• https://www.r-gol.com/en/uhlsport-gloves.html
• https://www.r-gol.com/en/4keepers-gloves.html
• https://www.r-gol.com/en/regio-gloves.html

ball

A variációk az életkor függvényében is vannak, a gyerekeknek és a felnőtteknek szánt kesztyűnk is van.

Foci kesztyű vásárlásakor ki kell próbálnia a párot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelelő-e. De ha nincs a legközelebbi áruház, számos javaslat létezik a pontosabb választáshoz. Kétféle módon találhatja meg a megfelelő méretet.

Az első dolog, amit meg kell tennie, hogy méréseket kell végeznie a tenyér legszélesebb része körül, a hüvelykujj nélkül.

A megfelelő méret kiválasztásakor vigye a mérést egy hüvelykben a következő szintre. Ily módon a kesztyű nem lesz túl szoros a kezén.
Ezután mérje meg, mennyi a kéz a tetejétől a középső ujjig. Ezenkívül végezzen méréseket a kéz tetejétől a hüvelykujj nagy felületéig azon a helyen, ahol a hüvelykujj csatlakozik a csuklóhoz. Adjon hozzá egy hüvelyket ehhez a méréshez, mint korábban elvégeztük.

Ha csapatként játszik, akkor természetesen legalább egy átlagos minőségű kesztyűnek kell lennie.

De valószínűleg azt is meg akarja venni, amire csak lehet. Ebben az esetben ez teljes mértékben a költségvetésén fekszik. Ha 200 dollárt költenek egy pár futballkesztyűre, egyesek számára túl dráganak tűnhet, másoknak pedig értéktelennek tűnhet. Gondoskodjon arról, hogy foci kesztyűt kapjon, amely nem fogja megtörni a pénztárcáját. Gondoskodnia kell arról is, hogy minőségi kesztyűt szerezzen, amely biztosítja a kezed biztonságát a játék közepén. Ne feledje, hogy az ár általában a kesztyű minőségét jelzi. A megfelelő mérés azt jelenti, hogy lesz a megfelelő pár futballkesztyű. Ezek szinte bárhol megtalálhatók, de ha valami minőséget keres, akkor valószínűleg jó, ha jó hírű üzletből vásárol.
Ha nem találja a legközelebbi megfelelő üzletet, rengeteg olyan üzlet található online, ahol vásárolhat. Néhány egyéb felszerelés, amelyre szükség lehet egy versenyjátékhoz, a futballcipő, a kapus védőbetéte, rövidnadrág és lehetőleg hosszú ujjú mez.